Huis Zonneweelde

Uw vakantie begint op Bungalowpark Groenhart!

Omgeving

Ons vakantiewoning bevindt zich op enkele kilometers van de bekende stranden van Sint Maartenszee, Callantsoog en Petten. Hier kunt u nog ongedwongen genieten van alles wat de zee met zich mee brengt. Wat dacht u van de bossen en duinen van Schoorl, Bergen, Hargen?

Het schijnt zelfs zo te zijn, dat deze streek de minste neerslag en de meeste zonuren heeft.

In de zomer is de zee erg aantrekkelijk door de vele zonnige dagen en in het voor- en najaar kunt u genieten van de imponerende hoge golven. 

U hoeft zich geen dag te vervelen als u uw vakantie bij ons viert. De ligging van Bungalowpark Groenhart is zo centraal, dat vele bezienswaardigheden en interessante dorpen en steden op niet al te verre afstand te bezoeken zijn.

Dirkshorn beschikt over een 18 holes golfbaan die voor iedereen met een licentie toegankelijk is. Verder heeft Dirkshorn een recreatiemeer waar u heerlijk kan relaxen, vissen of varen.

Schagen, Hoorn – Medemblik, Den Helder en Alkmaar liggen niet ver van het park. In deze steden is altijd wat te doen en te zien, zoals diverse musea en thema markten.

Hierbij moet u denken aan de Kaasmarkt in Alkmaar en de Westfriese Folkloremarkt in Schagen.

In Sint Maartenszee is een belevingspark genaamd Tulpenland. In het Waarland is de vlindertuin Vlindorado. Zuiderzeemuseum in Enkhuizen,etc etc.

De vakantiewoning en de omgeving zijn in alle jaargetijden zeker de moeite waard!!!

Er is in de omgeving zo veel te zien en te beleven, dat het eigenlijk onmogelijk is dit allemaal op de website te plaatsen. Maar in de vakantiewoning ligt een informatiemap met nog veel meer bezienswaardigheden.